ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μέχρι το 2024!

Οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια και οι υπογραφές θα πέσουν τις επόμενες μέρες

ΠΑΟΚ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς έδωσαν τα χέρια για νέο συμβόλαιο, με τον Σέρβο να μένει στην Τούμπα μέχρι το 2024! Η κινητικότητα που είχε καταγραφεί τις προηγούμενες ημέρες φανέρωνε τη διάθεση του ΠΑΟΚ να κλείσει το συγκεκριμένο ζήτημα, δυο μήνες πριν να αποκτήσει ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δικαίωμα να υπογράψει όπου θέλει. Και η αλήθεια είναι πως δεν περνούσε αυτό απαρατήρητο από αρκετές ομάδες, εντός και εντός Ελλάδος.

Ο Ζίβκοβιτς είχε δείξει εξ αρχής τις προθέσεις του. Ήθελε να διαπιστώσει τις σκέψεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ όσον αφορά το που τον τοποθετούσαν στην ιεραρχία τους, τόσο την αγωνιστική όσο φυσικά και την οικονομική. Ο Σέρβος, στις τελευταίες συζητήσεις με τους επιτελείς του Δικεφάλου του βορρά, άκουσε όλα όσα ήθελε, και είδε σε χαρτί – και όχι απλά στα λόγια – όσα ζητούσε, γεγονός που τον έκανε να πει το «ναι» και να ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του, σε νέο συμβόλαιο, με αυξημένες αποδοχές σε σχέση με αυτές που έχει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ έδωσε στον Ζίβκοβιτς συμβόλαιο που ξεπερνά το ένα εκ. Ευρώ, απολαβές που απέχουν πολύ από τα χρήματα που λάμβανε στην Μπενφίκα. Όταν ο «Ζίλε» είχε υπογραψει στους Αετούς της Λισαβόνας, το καλοκαίρι του 2016, οι απολαβές του τον πρώτο χρόνο έφταναν τα 2,5 εκ. Ευρώ και ανέβαιναν μέχρι τα 5 εκ. Ευρώ τη σεζόν 2020-21. Το καλοκαίρι του 2020, ο Ζίβκοβιτς έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα, η οποία του έδωσε αποζημίωση 1,8 εκ. Ευρώ, και στον ΠΑΟΚ υπέγραψε ως ελεύθερος, για δυο χρόνια, με συνολικές απολαβές διετίας στα 1,3 εκ. Ευρώ. 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News