ΟΛΕ ΓΚΟΥΝΑΡ ΣΟΛΣΚΙΕΡ: «Δυο βδομάδες δεν καθορίζουν τα 18 χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα»
Το τελευταίο του «χαρτί» παίζει ο προπονητής της Γιουνάιτεντ απόψε (30/10) κόντρα στην Τότεναμ, ο οποίος θα… παλέψει για την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας
H 10η αγωνιστική της Premier League, θα βρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τότεναμ, με το αποψινό παιχνίδι να είναι καθοριστικό για την παραμονή του Σόλσκιερ στον πάγκο της ομάδας.
Οι «κόκκινοι διάβολοι», ακόμη δεν έχουν… συνέλθει από το βαρύ 5-0 της Λίβερπουλ, ενώ δεν έχουν πετύχει κάποια νίκη στα τελευταία τέσσεα παιχνίδια. Όως είναι λογικό, η εικόνα της Γιουνάιτεντ στα πρόσφατα μας έχει προβληματίσει, ενώ έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα πρώτα… σύννεφα πάνω από τον Νορβηγό τεχνικό. Ο Σόλσκιερ όμως δεν πτοείται!
«Τα 18 χρόνια στα οποία βρίσκομαι στον σύλλογο δεν πρόκειται να καθοριστούν από τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν πρόκειται να αφήσω μια τέτοια περίοδο να με καθορίσει στον σύλλογο», τόνισε χαρακτηριστικά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις «μαύρες εποχές»
- Ολυμπιακός: Μια ζόρικη εκδρομή στην Βαρκελώνη!
- Χρήστος Κόντης: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να ανεβάσουμε πιο ψηλά τον ΟΦΗ»
- Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς κόντρα στον Βόλο - Απουσία της τελευταίας στιγμής
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στη Νίκαια
