ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ - ΣΕΛΤΙΚ: Το χαμένο πέναλτι του Γιακουμάκη και η προστασία του Ποστέκογλου (vid)
Στην χθεσινή αναμέτρηση (30/10) Λίβινγκστον και Σέλτικ, ο Άγγελος Ποστέκογλου έγινε «ασπίδα» για τον Γιώργο Γιακουμάκη για το χαμένο πέναλτι και μίλησε για την συγκεκριμένη στιγμή.
Ο Άγγελος Ποστέκογλου έγινε χθες «ασπίδα προστασίας» στον Γιώργο Γιακουμάκη για το χαμένο πέναλτι του 90+3′ στο εντός έδρας ματς με τη Λίβινγκστον (0-0).
Ο Άγγελος Ποστέκογλου ανέφερε:
«Οι καλοί επιθετικοί πιέζουν τον εαυτό τους, όταν έρχεται η επόμενη ευκαιρία και δεν την αφήνουν να πάει χαμένη. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα κάνει. Αυτό θα του πω να κάνει. Δεν είναι η κατάσταση για να λυπάται. Είναι ο ρόλος του στην ομάδα, πρέπει να είναι εκεί και να εκμεταλλεύεται ευκαιρίες όταν έρχονται. Δεν το έκανε σήμερα, μπορεί, όμως, να το κάνει την Πέμπτη και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει».
I know a guy at Lennoxtown ? Giakoumakis ??? pic.twitter.com/mNlXXFrOWO
— Stevie Souness ✪ (@steviesouness) October 30, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
