ΑΡΗΣ: Πρώτη συνάντηση στην Περιφέρεια για το νέο γήπεδο!

Οι πρόεδροι της ΠΑΕ και του ΑΣ Αρης, Καρυπίδης και Αρβανίτης θα συναντηθούν με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και τον δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη για να συζητήσουν τα πρώτα βήματα για το νέο γήπεδο

Το πρότζεκτ για την κατασκευή νέου ιδιόκτητου γηπέδου του Άρη σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 170 στρεμμάτων στην περιοχή του αεροδρομίου, ιδιοκτησίας του ΟΑΕΔ, αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.

Αύριο (Παρασκευή 5/11) το πρωί στις 10.30, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικωστα, τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη με τους προέδρους της ΠΑΕ Άρης Θόδωρο Καρυπίδη και ΑΣ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη για το θέμα του νέου γηπέδου.

Στο τραπέζι θα ανοίξουν τα χαρτιά για τα πρώτα βήματα που πρέπει να γίνουν και θα βάλουν μπροστά το σχέδιο για να προχωρήσουν με γρήγορα βήματα. Θυμίζουμε από την αυτοψία της Sportday, στην έκταση όπου θα χτιστεί το γήπεδο, τις φωτογραφίες, αλλά και τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News