ΑΡΗΣ: Σε εξέλιξη η σύσκεψη στην Περιφέρεια για το νέο γήπεδο
Όλοι οι φορείς συζητούν στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για το σχέδιο κατασκευής νέου ιδιόκτητου γηπέδου της ΠΑΕ Άρης
Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση στο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για το καυτό ζήτημα της κατασκευής νέου ιδιόκτητου γηπέδου του Άρη.
Στη συνάντηση συμμετέχουν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας , ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη Λευτέρης Αρβανίτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης και ο αρχιτέκτονας Τάκης Δούμας, που επεξεργάστηκε και εμπνεύστηκε το σχέδιο μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Πάρι Μπίλια, που επίσης συμμετέχει στη σύσκεψη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαρινάκης-Μεντιλίμπαρ: Ειλικρινής συζήτηση και μήνυμα για τη συνέχεια - «Ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να κατακτηθούν τα πάντα!»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Ο ΟΦΗ στέλνει τα δικά του μηνύματα
- Ολυμπιακός: Φρόιλερ ο... πρώτος εκλεκτός για τον άξονα - Το νέο ραντεβού του Μεντιλίμπαρ
- Παναθηναϊκός: Με μία αλλαγή η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Conference League
- ΑΕΚ: Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Champions League - Ποιοι έμειναν εκτός και γιατί
