ΟΦΗ: Εκτός και ο Λυμπεράκης κόντρα στον Ατρόμητο
Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και ο Νίκος Νιόπλιας έχει να αντιμετωπίσει, πέρα από τις γνωστές απουσίες και αυτή του Λυμπεράκη.
Οι Νέιρα, Ντε Γκούζμαν, Ουές, Στάικος και Τσιλιανίδης παραμένουν εκτός αγωνιστικής δράσης, ενώ ο Νίκος Νιόπλιας έχει έναν ακόμα… πονοκέφαλο να αντιμετωπίσει.
Πιο συγκεκριμένα ο Λυμπεράκης έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, μία αποστολή που αποτελείται από 21 παίκτες.
Η αποστολή του ΟΦΗ:
Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Ναμπί, Γκαγιέγος, Τοράλ, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Καμάου, Ντουρμισάι, Γρίβας, Καστάνιος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού
- Μεντιλίμπαρ: «Χάθηκε πολύς χρόνος στο παιχνίδι, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει 20 λεπτά καθυστερήσεις»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Γιατί μένει... ορθάνοιχτο το παράθυρο του Γενάρη για τον Ολυμπιακό
- ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή εν όψει Παναθηναϊκού ο Λουτσέσκου
- Βόλος-Παναιτωλικός 1-0: Κυνικός και... πενταδάτος
