EREDIVISIE: Στην κορυφαία ενδεκάδα του Οκτωβρίου ο Παυλίδης
Ο Βαγγέλης Παυλίδης πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα της Άλκμααρ και η διοργανώτρια αρχή του Ολλανδικού Πρωταθλήματος τον συμπεριέλαβε στην καλύτερη ενδεκάδα του Οκτωβρίου.
Ο Έλληνας επιθετικός σημείωσε 2 γκολ κόντρα στην Τσβόλε, την προηγούμενη αγωνιστική και ήταν από τους διακριθέντες της Άλκμααρ σε τέσσερις αγώνες τον Οκτώβριο σημειώνοντας συνολικά τρία γκολ και φτάνοντας τα τέσσερα στο φετινό πρωτάθλημα της Eredivisie.
Οι εμφανίσεις του αυτές του χάρισαν μία θέση στην κορυφαία ενδεκάδα του ολλανδικού πρωταθλήματος, με την διοργανώτρια αρχή να του δίνει τη θέση του βασικού επιθετικού.
Η ανάρτηση της Eredivisie:
View this post on Instagram
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
