ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Οι εκλεκτοί του Γιοβάνοβιτς για τον ΠΑΟΚ
Ο Σέρβος προπονητής έχει στη διάθεση του 22 παίκτες για το ματς του «Απόστολος Νικολαΐδης».
Την αποστολή του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Ξεχωρίζει η παρουσία του Μπαρτ Σένκεφελντ, μετά από ένα εξάμηνο, ενώ σημαντική είναι η επιστροφή του Φεντερίκο Μακέντα. Επίσης, έτοιμος είναι και ο Φραν Βέλεθ. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Πούγγουρας και ο Αϊτόρ για αγωνιστικούς λόγους, όπως και οι Σιδεράς και Ενγκμπακοτό.
Την 22άδα επανδρώνουν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουανκάρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Κώτσιρας, Σάρλια, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος.
?Η αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ?⚪️#Panathinaikos #PAOFC2021_22 #PAOPAOK #slgr #slgrinterwetten pic.twitter.com/gq1GpldIez
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) November 6, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τι εννοούσε για τις δύο υπογραφές; Ποιον παίκτη ήταν έτοιμος να πάρει
- Μπαρτζώκας: «Ήταν μια στιγμή που δεν με τιμά»
- Ολυμπιακός: Εθελοντική αιμοδοσία στο «Καραϊσκάκης»
- Γιάννης Χλωρός: Ο ομογενής επιθετικός του Αιγάλεω που... ξέρανε τον Παναθηναϊκό
