ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: «Είχαμε ηρεμία, μαχητικότητα και μυαλό»

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου μετά το «διπλό» στην Αρκαδία…

Σημαντική νίκη κατάφερε να πάρει η Λαμία στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα με 1-0. Ο τεχνικός της ομάδας από τη Φθιώτιδα, Μιχάλης Γρηγορίου, σε δηλώσεις του στη NOVA, μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε:

«Προφανώς για να πάρεις τρεις βαθμούς σε αυτό το γήπεδο απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Αστέρα, πρέπει να διαθέτεις τα πάντα. Ηρεμία, μαχητικότητα, μυαλό και συγκέντρωση, νομίζω είχαμε όλα τα στοιχεία για να μπορέσουμε να πάρουμε τρεις πολύτιμους βαθμούς και να πάμε στη διακοπή για να δουλέψουμε και να έχουμε καλύτερη πορεία στη συνέχεια».

Παράλληλα, μιλώντας για το γεγονός πως η Λαμία κράτησε για πρώτη φορά φέτος το μηδέν σε δεύτερο σερί ματς, είπε: «Γι’ αυτό επιλέξαμε ένα σχηματισμό με παιδιά τα οποία έχουν αρκετά παιχνίδια μαζί, εννοώ τον Αντέτζο και τον Τζανετόπουλο που έπαιξε μετα την πρώτη αγωνιστική.

Οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, και γενικά και τα χαφ μας πήγαν καλά, οτιδήποτε φάσεις έκανε ο Αστέρας ήταν με δεύτερες μπάλες μέσα στην περιοχή μας. Το να κρατάς το μηδέν είναι πολύτιμο και εκτός και εντός έδρας, πόσο μάλλον σήμερα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News