ΜΙΛΑΝ ΡΑΣΤΑΒΑΤΣ: «Πήραμε δύο μαθήματα από το ματς»

Ο τεχνικός της ομάδας από την Αρκαδία, αναφέρθηκε στα λάθη των ποδοσφαιριστών του…

Ως παράδειγμα για τη συνέχεια, πήρε την ήττα από τη Λαμία ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς. Ο τεχνικός των Αρκάδων τόνισε πως θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του να μάθουν από το μάθημα που πήραν στον αγώνα αυτόν.

Αρχικά τόνισε σε δηλώσεις του στη NOVA: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας σημαντικός παράγοντας από τη στιγμή που στα πρώτα 45 λεπτά τίποτα δε λειτούργησε καλά, ούτε ένταση είχαμε στο παιχνίδι μας, ούτε τρεξίματα, ούτε ταχύτητα στην κυκλοφορία της μπάλας οπότε σίγουρα αυτό επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο η ομάδα ανέβασε αρκετά την απόδοση της ωστόσο, δεν είχαμε την απαιτούμενη τύχη για να σημειώσουμε κάποιο γκολ».

Σε ερώτηση αν ήταν θέμα ατυχίας για την ομάδα του, απάντησε: «Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ότι ήταν μόνο ατυχία. Η Λαμία αμύνθηκε με πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές κοντά στην εστία και οι χώροι δεν υπήρχαν.

Τις στιγμές όμως, που βρίσκαμε τους χώρους, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ωστόσο πάντα κάτι συνέβαινε την τελευταία στιγμή και δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε.

Πήραμε δύο μαθήματα. Πρώτον στο παιχνίδι υπάρχουν 90 λεπτά και πρέπει από το πρώτο δευτερόλεπτο να μπεις στον αγώνα και το δεύτερο είναι ότι σε οποιαδήποτε ενέργεια κάνεις πρέπει να δίνεις το 100% σου γιατί αλλιώς καλύτερα να μην το κάνεις καθόλου».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News