ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: Βγήκαν τα αποτελέσματα της τομογραφίας
Ανακοίνωση από την Τράμπζονσπορ για τον Έλληνα διεθνή…
Ούτε κόντρα στο Κόσοβο θα είναι ο Τάσος Μπακασέτας στην εθνική Ελλάδας. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε με την Τραμπζονσπόρ στο δεξί γόνατο στο ματς με την Μπεσίκτας, με τους Τούρκους να βγάζουν ανακοίνωση αναφορικά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε.
Συγκεκριμένα, ο Μπακασέτας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία μετά τον τραυματισμό που υπέστη και τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει οίδημα στο δεξί του γόνατο.
Κάτι το οποίο σημαίνει πως θα μείνει για ένα διάστημα εκτός δράσης, περίπου δύο με τρεις εβδομάδες, και δεν θα είναι στη διάθεση του Τζον Φαν’τ Σχιπ για το τελευταίο ματς του ομίλου με το Κόσοβο. Απέναντι στην Ισπανία δεν θα ήταν έτσι και αλλιώς, διότι είναι τιμωρημενος.
Παράλληλα, οι Τούρκοι ενημέρωσαν πως πρόκειται να υποβληθεί ο παίκτης και σε νέα μαγνητική τομογραφία, έτσι ώστε να αξιολογηθεί η κατάστασή του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Εθνική Ελλάδος: Τρίτη θέση και... φλωριές
- Παναθηναϊκός AKTOR: Η αποθέωση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο T-Center (vid)
- Nations League: Το μπλουζάκι για τον UCK και το σημαιάκι που έγινε όπλο
- Αγριεύει ο καιρός την Παρασκευή: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε την πρεμιέρα του Ζιντάν στην Εθνική Γαλλίας, τα υπόλοιπα ματς του Nations League και της Euroleague
