ΑΕΚ: Συνομιλία Τσιγκρίνσκι-Μελισσανίδη
Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Δημήτρης Μελισσανίδης συνομίλησαν πριν την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα
Συγκινημένος αποχώρησε σήμερα από τα Σπάτα ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.
Ο Ουκρανός αμυντικός, έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά ώστε να χαιρετήσει του συμπαίκτες και το σταφ της ομάδας που αφήνει μετά από μια πενταετία.
Μάλιστα, ο Τσιγκρίνσκι συναντήθηκε και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, στον οποίο είπε:
«Οφείλω να σας ευχαριστήσω για όσα έζησα αυτά τα πέντε χρόνια. Πρόεδρε, ειλικρινά δεν έχω λόγια να σας πω πόσο ευγνώμων αισθάνομαι απέναντι στην ΑΕΚ και όσα μου προσφέρατε. Φεύγω αλλά είμαι σίγουρος ότι το μέλλον αυτής της ομάδας είναι πραγματικά εγγυημένο και σπουδαίο. Σας ευχαριστώ για όλα».
Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΑΕΚ του απάντησε τα εξής:
«Σε ευχαριστώ για όλα, είσαι από εκείνους τους παίκτες που τίμησαν αυτή τη φανέλα. Η πόρτα εδώ για σένα θα είναι για πάντα ανοιχτή, σε θέλουμε εδώ».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: Τι είπε για την επιστροφή του Μιλουτίνοφ και... τον Σακίλ Ο' Νιλ
- Λε Μαν-Αρης 74-87: Γύρισε από το -13 κι έκανε πάρτι στην πρεμιέρα!
- Μάντσεστερ Σίτι - ΑΕΚ: Sold Out τα εισιτήρια της «Ένωσης» για το ματς στην Αγγλία!
- Πανιώνιος: Στο πλευρό του Κώστα Λίμα - Η σπουδαία κίνηση για τον γιο του Νόνι Λίμα
- Υπεράνω Όλων: Ποτέ δεν ζητήσαμε εύνοια. Απλά ισονομία και κυρίως διαφάνεια
