ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ο Ρίκι Πουτζ παραβίασε την 9η εντολή του Τσάβι
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής παράκουσε τον προπονητή του και όδηγησε ηλεκτρικό πατίνι, με το οποίο μάλιστα παραλίγο να έχει σοβαρό ατύχημα….
Η «εποχή» Τσάβι στην Μπαρτσελόνα είναι γεγονός. Ο Ισπανός τεχνικός έκανε ξεκάθαρο πως απαιτεί δουλειά από τους παίκτες του, ενώ μάλιστα έδωσε 10 εντολές τις οποίες οφείλουν να ακολουθούν πιστά στην Μπάρτσα.
Ένας από τους κανόνες, τόνιζε πως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να απέχουν από επικίνδυνες δραστηριότητες, όμως ο Ρίκι Πουτζ μάλλον έκλεισε τα… αφτιά του την ώρα της εντολής αυτής.Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «SPORT», ο νεαρός μέσος αποφάσισε να βγει στους δρόμους της Ισπανίας, οδηγώντας ηλεκτρικό πατίνι, ενώ λίγο έλειψε να έχει σοβαρό ατύχημα. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε, ωστόσο για το συμβάν πληροφορήθηκε οΤσάβι και μένει να φανεί αν θα υπάρξουν συνέπειες.
Ο 22χρονος παίκτης, φορά το σήμα της Μπαρτσελόνας από τις Ακαδημίες, ενώ από το 2018 αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα, ωστόσο τη φετινή σεζόν ο χρόνος του είναι ελάχιστος, αφού δεν αποτελούσε επιλογή του Κούμαν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Κόκκινη-μαρς χάρισε στον Καλάμπρια ο... ελίτ Λάμπρεχτς
- Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε στη μάχη της 4ης θέσης
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής
- Λουτσέσκου: «Είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε ροτέισον, δεν είναι εύκολο να χάνεις Μεϊτέ και Κωνσταντέλια»
- ΟΦΗ: Η πρώτη ομάδα εκτός Big-4 που νίκησε τον Λεβαδειακό!
