ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπιόρκαν για αντί-Χολέμπας κοιτάει ο Ολυμπιακός

Την περίπτωση του Νορβηγού αριστερού μπακ εξετάζουν κι αυτό το καλοκαίρι οι «ερυθρόλευκοι»

Θέμα αριστερού μπακ προέκυψε ξαφνικά για τον Ολυμπιακό. Τα δεδομένα για τους «ερυθρόλευκους» άλλαξαν, και παρότι φαίνονταν σίγουροι ότι θα ξεκινήσουν τη νέα σεζόν πλήρης στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, κάτι τέτοιο δείχνει πως δεν θα ισχύει κι αυτό διότι ο Χοσέ Χολέμπας φέρεται να μην είναι ικανοποιημένος με την πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει από τους πρωταθλητές Ελλάδας και εάν δεν αλλάξει κάτι σύντομα είναι αρκετά σίγουρο ότι θα αποτελέσει παρελθόν. Ο 36χρονος μπακ δεν αποκλείεται ακόμη και να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε περίπτωση που δεν τα βρει με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μια τέτοια έκβαση θα φέρεις τους Πειραιώτες στα προκριματικά του UEFA Champions League με μοναδικό αριστερό μπακ τον Όλεγκ Ρέαμπττσιουκ και μια λιγότερη αμυντική λύση σε περίπτωση χρησιμοποίησης του 3-5-2 από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να βγει αναγκαστεί να βγει ξανά στη μεταγραφική «πιάτσα». Η περίπτωση που αναθερμάνθηκε είναι αυτή του Φρέντρικ Μπιόρκαν, ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής βρίσκεται και φέτος σε «ερυθρόλευκο» κάδρο. Πέρυσι το καλοκαίρι δεν προχώρησε η περίπτωση του, ενώ τον χειμώνα την κούρσα κέρδισε ο Ρέαμπτσιουκ. Αυτή είναι η τρίτη μεταγραφική περίοδο που ασχολούνται μαζί του οι «ερυθρόλευκοι», θα είναι και φαρμακερή;

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News