ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Θλάση ο Ιωαννίδης - Εκτός ελέω κόπωσης ο Πέρεθ
Άσχημα μαντάτα έδειξαν οι εξετάσεις για τον Έλληνα επιθετικό σε αντίθεση με εκείνους του Ισπανού μέσου, που παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να προσέξει.
Οι Φώτης Ιωαννίδης και Ρούμπεν Πέρεθ υποβλήθηκαν σήμερα αμφότεροι σε εξετάσεις με τα αποτελέσματα να αφήνουν γλυκόπικρη γεύση στον Παναθηναϊκό.
Ο 21χρονος Έλληνας επιθετικός έκανε μαγνητική και αποδείχθηκε πως το πρόβλημα που απέκτησε από το παιχνίδι της Εθνικής Νέων ήταν αρκετά σοβαρό, αφού υπέστη θλάση, που θα τον αφήσει εκτός για περίπου 20 μέρες.
Ο 32χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος υποβλήθηκε κι εκείνος σε μαγνητική εξέταση λόγω ενοχλήσεων που έχει ψηλά στον προσαγωγό, η οποία ήταν καθαρή. Ωστόσο, αφού δεν υπάρχει μυϊκός τραυματισμός, σημαίνει πως το πρόβλημα έχει προκύψει από τα ασταμάτητα λεπτά που αγωνίζεται ο παίκτης και την κόπωση που αυτά επιφέρουν και αναμένεται να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα για τις επόμενες τέσσερις μέρες για να προφυλαχθεί από κάποιο ενδεχόμενο τραυματισμό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Μοντέ Μόρις στη Sportday - «Ολα εξαρτώνται από εμάς»
- Ολυμπιακός: Αυτή είναι η πρόταση της Μπράιτον για τον Κοστίνια - Η στάση του παίκτη
- Αρης: Στον πάγκο με Γρηγορίου για δύο ακόμα χρόνια!
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Τι γίνεται με τον Μπενίτεθ και την αποζημίωση!
- Euroleague - Final Four 2026: Πρωτοφανή τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας
