ΖΕΝΙΤ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Γκουντάιτις
Τη ρακέτα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα συνεχίσει να υπερασπίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Αρτούρας Γκουντάιτις, όπως ανακοίνωσε η ρωσική ομάδα.
Οι δύο πλευρές έδωσαν εύκολα τα χέρια για επέκταση μέχρι το 2023 της συνεργασίας τους, απόρροια της αγαστής συνεργασίας τους την περσινή σεζόν.
Έτσι, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ κράτησε και τον δεύτερο… πύργο της μετά τον Άλεξ Πόιθρες που επίσης επέκτεινε το συμβόλαιο του για έναν ακόμα χρόνο, αφήνοντας υποσχέσεις για νέες… υψηλές πτήσεις την ερχόμενη σεζόν.
Την περασμένη σεζόν, ο θηριώδης Λιθουανός σέντερ αγωνίστηκε σε 31 ματς στην EuroLeague, αριθμώντας 9,7 πόντους και 4 ριμπάουντ μέσο όρο.
?️ @GudaitisAG signs an extension.https://t.co/ZdLeYa5gS1 pic.twitter.com/FbHmSoYnqL
— Basketball club Zenit (@zenitbasket) June 17, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αποκαλυπτικός Μεντιλίμπαρ: Η συνάντηση με τον Μαρινάκη, οι μεταγραφές και το πρόβλημα
- Παναθηναϊκός εναντίον UEFA: «Οι διαιτητικές αποφάσεις αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα με τη Χράντετς Κράλοβε»
- Παναθηναϊκός: Ο αφελής Νίστρουπ παίζει το κεφάλι του
- Αντώνης Πανούτσος: Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» - Προσβλήθηκε από τον ιό του Δυτικού Νείλου
- Μύκονος: Αποκαλύψεις από εντυπωσιακές νεαρές που εργάζονται σεζόν στο νησί των ανέμων
