ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Δίκαιη η νίκη μας» (vid)

Οσα δήλωσε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά τη νίκη της ΑΕΚ Β’ επί του Παναθηναϊκού Β’ με 2-0

Η ΑΕΚ Β’ με πολύ καλή εμφάνιση κέρδισε με 2-0 τον Παναθηναϊκό Β’ και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στις δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε στα οφέλη από την χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών όπως ο Γέβτιτς και ο Μπακάκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του Cosmote TV:

«Είναι πολλαπλά τα οφέλη. Έχουμε κάνει μια καλή αρχή. Το σημαντικό είναι όμως πως έχουμε φτάσει να έχουμε 6 βαθμούς. Σήμερα κάναμε μια καλή προσπάθεια, ήμασταν καλοί στην αμυντική λειτουργία, δεν κινδυνεύσαμε. Η ανάπτυξη μας ήταν καλή, είχαμε καλή κυκλοφορία και αν μας έλειπε κάτι στο πρώτο μέρος ήταν η τελική πάσα. Στην επανάληψη ήμασταν καλύτεροι, ειχαμε ουσία, τελειώσαμε δυο φάσεις και πήραμε μια δίκαιη νίκη. Νομίζω αυτή η πρώτη χρονιά στις ομάδες β’ είναι δοκιμαστική, η επόμενη θα είναι ακόμα καλύτερη».

Για την χρησιμοποίηση Μπακάκη-Γέβτιτς: «Δεν είναι μόνο ο Μπακάκης και ο Γέβτιτς. Είναι πολλαπλό το όφελος. Και μέσω κανονισμού, αυτό γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Η Αγγλία έχει απεριόριστο αριθμό παικτών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Αυτά είναι πράγματα που θα τα βλέπουμε και σίγουρα είναι κάτι που θα μας ωφελήσει».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News