ΑΛΕΚΣΑΝΤΑΡ ΜΙΤΡΟΒΙΤΣ: Αποθεώθηκε απο τους Σέρβους οπαδούς όταν βγήκε με το εσώρουχο στο «Ντα Λουζ» (vid)
Ο Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς για να πανηγυρίσει την πρόκριση της Εθνικής Σερβίας στο Μουντιάλ του Κατάρ, βγήκε με το εσώρουχό του και το κοινό, τρελάθηκε!
Μεγάλη αποθέωση γνώρισε ο Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς στον αγωνιστικό χώρο του «Ντα Λουζ» καθώς μετά την πρόκριση της Εθνικής Σερβίας στο Μουντιάλ του Κατάρ, βγήκε με το εσώρουχό του!
Ο επιθετικός, Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς στο 90′ έκανε την η Σερβία να κερδίσει με 2-1 στο «Ντα Λουζ» την Πορτογαλία, για την τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου της προκριματικής φάσης δίνοντας το εισιτήριο για την τελική φάση του Μουντιάλ, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ.
Δείτε την επική στιγμή:
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) November 15, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ελ Καμπί είναι ξανά εδώ και δεν χάνει το ντέρμπι!
- Αντριάνο Γιάγκουσιτς: Το σοκ με την πρόταση του Παναθηναϊκού - Το απίθανο παρασκήνιο της μεταγραφής
- Αρης Μεταγραφές: Συμφωνία με Κουαμέ, έρχεται στη Θεσσαλονίκη
- Καιρός: Καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - Πότε θα σημειωθούν έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλονίκη (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια
