ΕΠΟ: Τιμά τον διαιτητή Τσοπλάκο, ο οποίος έσωσε τον παίκτη στο Αγρίνιο

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ/ΚΕΔ αναφορικά με την απόφαση που πάρθηκε να τιμηθεί ο διαιτητής Κώστας Τσοπλάκος.

Ο ρέφερι ο οποίος έσωσε τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Αριστόπουλο στον αγώνα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Αστέρας ΚαμαρούλαςΑΕ Μεσολογγίου, πρόκειται να τιμηθεί την Ομοσπονδία για την άμεση παρέμβασή του. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσοπλάκος κατάφερε να κρατήσει τον παίκτη στις αισθήσεις του, τη στιγμή που του γύρισε η γλώσσα κατά τη διάρκεια του ματς.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ, αναφέρει τα εξής:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας συγχαίρουν θερμά τον διαιτητή Κώστα Τσοπλάκο, ο οποίος έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή σε αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2021.

Η Κ.Ε.Δ/ΕΠΟ μάλιστα, πρόκειται να τιμήσει τον εν λόγω διαιτητή για την πράξη του, στη διάρκεια των σεμιναρίων διαιτησίας που θα διεξαχθούν εντός του επόμενου μήνα.

Ο διαιτητής Κώστας Τσοπλάκος έσωσε ποδοσφαιριστή του οποίου γύρισε η γλώσσα στη διάρκεια του αγώνα Αστέρας Καμαρούλας – ΑΕ Μεσολογγίου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Αντιλήφθηκε αμέσως το πρόβλημα και με την έγκαιρη παρέμβασή του στα πρώτα κρίσιμα δευτερόλεπτα επανέφερε τον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News