ΜΙΝΟ ΡΑΙΟΛΑ: «Όταν μιλάω για τον Πογκμπά, ξυπνάνε και οι νεκροί»

Ξεκάθαρος ήταν σε δηλώσεις του στα ιταλικά Μέσα, ο ατζέντης του Γάλλου μέσου, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος στην ερώτηση της πιθανής μεταγραφής του Πογκμπά στην Γιουβέντους, ανέφερε πως «ο Δεκέμβρης είναι ωραίος μήνας για όνειρα»

Ο Πολ Πογκμπά αποτέλεσε την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε 105 εκατ. ευρώ το 2016 για να τον αποκτήσει από την Γιουβέντους. Ωστόσο, από ότι φαίνεται η πόρτα της εξόδου πλέον αποτελεί μονόδρομο για τον ποδοσφαιριστή.

Ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, έχει έρθει σε επαφή με αρκετές ομάδες για αν συνεχίσει την καριέρα του ο Γάλλος, ενώ παλαιότερα είχε ανακοινώση της αποχώρηση τπυ παίκτη από την Γιουνάιτνετ, αν και τελικά ο 28χρονος παρέμεινε στους «κόκκινους διαβόλους».

Το τελευταίο διάστημα, οι φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στην Γιουβέντους, ολοένα και αυξάνονται, με τον Ιταλό ατζέντη του να μη σχολιάζει το ζήτημα, καθώς κάθε φορά που αναφέρεται στον Πογκμπά… ανασταίνονται μέχρι και νεκροί στην Αγγλία.

«Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας για να ονειρεύεσαι αλλά καλύτερα να μην πω τίποτα. Όταν μιλάω για τον Πολ στην Αγγλία, ανασταίνονται ακόμα και οι νεκροί»  ανέφερε ο Μίνο Ραϊόλα για Πογκμπά – Γιουβέντους.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News