ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Γενική είσοδος με 1 ευρώ στους αγώνες με ΟΦΗ και Παναιτωλικό

Την επιστροφή των οικογενειών στο γήπεδο θέλει ο Βόλος, όπως έκανε και γνωστό με ανακοίνωσή του, βάζοντας γενική είσοδο στο γήπεδο για τους αγώνας με ΟΦΗ και Παναιτωλικό στο 1 ευρώ.

Μια κίνηση, με σκοπό να φέρει περισσότερες οικογένειες στο γήπεδο, ειδικά αυτούς που θέλουν αλλά δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, έκανε η ΠΑΕ Βόλος, καθώς με 1 ευρώ όσοι θέλουν θα μπορούν να παρακολουθήσουν την ομάδα τους, στους αγώνες με ΟΦΗ και Παναιτωλικό, όπως έκανε γνωστό ο σύλλογος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αναφορικά με την απόφαση της ΠΑΕ Βόλος να ορίσει γενική είσοδο 1 ευρώ στους αγώνες με ΟΦΗ και Παναιτωλικό, θα θέλαμε τονίσουμε ότι ο σκοπός της κίνησης αυτής δεν είναι η προσέλκυση περισσότερων φιλάθλων.

Η ΠΑΕ Βόλος πήρε την απόφαση αυτή, ανταποκρινόμενη στο αίτημα πολλών φίλων της ομάδας -κυρίως ανέργων και πολυτέκνων – οι οποίοι λόγω οικονομικών συνθηκών δυσκολεύονταν να βρεθούν στο γήπεδο μαζί με την οικογένεια τους και να παρακολουθήσουν την ομάδα της πόλης τους στη Σούπερ Λίγκα.

Γιατί η ΠΑΕ Βόλος όχι μόνο αφουγκράζεται τα προβλήματα της κοινωνίας, αλλά έχει θέσει σαν στόχο την επιστροφή της οικογένειας στο γήπεδο. Και με αυτόν τον στόχο θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News