ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ρήτρα 100 εκατομμυριών ευρώ στο συμβόλαιο του Ντάνι Άλβες
Μπορεί ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ να έχει φτάσει πλέον 38 ετών, όμως οι Καταλανοί φαίνεται να μην θέλουν να ρισκάρουν.
Η μεγάλη επιστροφή του Ντάνι Άλβες στην Μπαρτσελόνα είναι γεγονός και μάλιστα με τον Βραζιλιάνο να αμείβεται με το συμβολικό ποσό του 1€ την εβδομάδα.
Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «RAC1», τα χρήματα της αμοιβής του δεν είναι το μόνο παράταιρο στο συμβόλαιό του. Οι «Μπλαουγκράνα» έχουν συμπεριλαβεί σ’ αυτό μία εξωπραγματική ρήτρα ύψους 100 εκ. ευρώ ενώ η συμφωνία τους έχει ισχύ μόλις μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, δηλαδή ούτε ένα ολόκληρό χρόνο.
Υπενθυμίζουμε πως ο 38χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έλυσε το συμβόλαιό του με την Σάο Πάολο στα μέσα Σεπτεμβρίου, επειδή του χρωστούσαν χρήματα και ήρθε στους Καταλανούς ως ελεύθερος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αδιανόητο: Ο Ζαμπίδης επιστρέφει κόντρα στον Μεϊγουέδερ στο ΟΑΚΑ!
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν ξέρω γιατί με φωνάζουν στρατηγό» - Τι είπε για Λουίς, Κλέιτον, Μάρτινς και Ελ Καμπί
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Ολυμπιακός: Καταγγελία στην Ευρωλίγκα για την φραστική επίθεση στον Μπαρτζώκα
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Τρίπολη!
