ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Στο Ρέντη εν όψει ΑΕΚ και Φενέρ
Στο Ρέντη βρέθηκε σήμερα (18/11) ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, όπου και συνομίλησε με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ των Πειραιωτών, ενώ ευχήθηκε τους καλή επιτυχία εν όψει ΑΕΚ και Φενέρ.
Στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, βρέθηκε ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης για να ευχηθεί καλή επιτυχία σε παίκτες και τεχνικό τιμ εν όψει της απαιτητικής συνέχειας, με δύο δύσκολα παιχνίδια σε διάστημα 5 ημερών.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Κυριακή την ΑΕΚ και την Πέμπτη την Φενέρμπαχτσε, δυο αναμετρήσεις με «μεγάλο» ενδιαφέρον, καθώς η πρώτη απέναντι στην ελληνική ομάδα, κρίνει την κορυφή στην Super League, ενώ το δεύτερο έχει να κάνει με την συνέχεια της ομάδας στο Europa League.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το συνηθίζει να πηγαίνει στο Ρέντη ειδικότερα πριν από σπουδαίες αναμετρήσεις των «ερυθρολεύκων», ήδη φέτος έχει βρεθεί μια φορά στου Ρέντη, μετά τον αποκλεισμό από την Λουντογκόρεντς και σήμερα (18/11) το έκανε για δεύτερη φορά τη φετινή χρονιά, με το κλίμα να είναι σαφώς καλύτερο από την πρώτη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Τα πράγματα δεν είναι όπως ίσως φαντάζεστε, νομίζετε ή θεωρείτε ότι είναι
- Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Ζοφρέ Μονκαντά που είχε βρει τον Εμπαπέ όταν ήταν 12 και συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
- ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ που έσπασε ο Τάισον κόντρα στην Άντερλεχτ
- Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε απόλυτα με τον Ρόδρι και φουλάρει για τη βόμβα της χρονιάς
- UEFA Ranking: Απομακρύνθηκε η 10η θέση για την Ελλάδα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ
