ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: Αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα με «Φίλους Ντάνου»
Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού θα δώσουν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την ομάδα του Γιώργου Αγγελόπουλου, γνωστού και ως Ντάνος.
Στην ανακοίνωση ότι οι βετεράνοι του Ολυμπιακού θα δώσουν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, απέναντι στην ομάδα «Φίλων Ντάνου».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμος Πειραιά θα στηρίξει τον 1ο φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου για τη στήριξη του έργου του Φύλακας Άγγελος που βοηθά κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Γήπεδο Καραϊσκάκη μεταξύ των Βετεράνων του Ολυμπιακού και της ομάδας «Φίλων Ντάνου». Θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Γιώργο Αγγελόπουλο για την αξιέπαινη πρωτοβουλία και φυσικά τον Σύνδεσμο Βετεράνων του Ολυμπιακού, ο οποίος συμμετέχει πάντα σε πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε έναν κοινό και σημαντικό σκοπό, στη στήριξη παιδιών που έχουν ανάγκη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής - Εκτός αποστολής ο Κωνσταντέλιας!
- Συγκλονιστικός Μέσι: «Πατέρα, γιατί δεν άντεξες λίγο ακόμα, για να μπορούσαμε να τελειώσουμε αυτή την πορεία μαζί;»
- Υπεράνω Όλων: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «θανάτου»
- Ο γάμος της χρονιάς είναι γεγονός: Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα παντρεύτηκαν!
- Συγχαρητήρια του Κυρ. Μητσοτάκη για τον Τεντόγλου: «Μίλτο, προχώρα όλο και πιο μπροστά!»
