ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κλήθηκε στην εθνική Αιγύπτου ο Μπιλάλ

Ο Κάρλος Κεϊρόζ κάλεσε τον 19χρονο ποδοσφαιριστή των «πρασίνων» στην αποστολή της ομάδας για το Αραβικό Κύπελλο.

Την προοπτική εξέλιξης που έχει ο Μπιλάλ Μαχάρ την γνωρίζανε όλοι στο «Γ.Καλαφάτης» και η κλήση του στην εθνική Αιγύπτου από τον Κάρλος Κεϊρόζ ήρθε απλώς να επιβεβαιώσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού το ακατέργαστο «διαμάντι» που έχουν στα χέρια τους.

Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός της Αιγύπτου έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις που έκανε με την ομάδα στο Κύπελλο Εθνών Βορείου Αφρικής Κ20 καταλαμβάνοντας μάλιστα και τη δεύτερη θέση.

Η παρουσία του εκεί σε συνδυασμό με τα εν Ελλάδι πεπραγμένα του στην Super League K19, όπου έχει 9 τέρματα και 1 ασίστ με την φανέλα του Παναθηναϊκού κέντρισαν το ενδιαφέρον του Κεϊρόζ, ο οποίος αποφάσισε να του δώσει μία ευκαιρία στην πρώτη ομάδα της εθνικής Αιγύπτου συμπεριλαμβάνοντάς τον στην αποστολή για το Αραβικό Κύπελλο (30 Νοεμβρίου-18 Δεκεμβρίου) με το «τριφύλλι» να έχει δώσει την προκαταρκτική του συγκατάθεση για την παρουσία του ποδοσφαιριστή του εκεί.

Πρόκειται για ένα διεθνές τουρνουά που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της FIFA στο οποίο συμμετέχουν 23 χώρες από την Αφρική και την Ασία.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News