ΧΕΝΡΙ ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ: Οι Τούρκοι «βλέπουν» μεταγραφή του στην Μπεσίκτας

Δεν έχει καταφέρει να βγάλει πολλά πράγματα, τουλάχιστον για την ώρα, ο Χένρι Ονιεκούρου με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο και τα σενάρια έχουν ήδη αρχίσει…

Από πλευράς «ερυθρόλευκων» όμως δεν έχει υπάρξει κάποια πρόθεση, μέχρι τώρα, για εξέλιξη με τον παίκτη και να φύγει τώρα τον Ιανουάριο είτε ως δανεικός, είτε με πώληση. Άλλωστε μην ξεχνά κανείς πως ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι πλήρωσε τη Μονακό για να αγοράσει τον Νιγηριανό εξτρέμ.

Οπότε δεν είναι διατεθειμένος ο σύλλογος να αφήσει τον παίκτη με ένα μικρό ποσό ή τουλάχιστον με τα όσα έδωσε για να τον κάνει δικό του.

Παρόλα αυτά όμως στην Τουρκία έχουν γράψει το δικό τους σενάριο, για επιστροφή του παίκτη στην πατρίδα τους, με άλλη φανέλα όμως αυτήν τη φορά. Ο Ονιεκούρου έπαιξε στη Γαλατάσαραϊ κάνοντας μάλιστα και καλές σεζόν, όμως οι Τούρκοι δεν έκαναν έγκαιρα την κίνησή τους για να τον πάρουν από τη Μονακό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαθέσιμος ο Ονιεκούρου για το ματς με την ΑΕΚ

Τώρα δημοσίευμα στην Τουρκία και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «haberler», αναφέρει πως η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ονιεκούρου, από τη στιγμή που υπήρξε «ναυάγιο» στη διαπραγμάτευση ανανέωσης συμβολαίου του Λάριν.

Συγκεκριμένα, αυτό το οποίο γράφουν οι Τούρκοι, είναι το εξής:

«Η “βόμβα” είναι έτοιμη να εκραγεί! Ο Ονιεκούρου είναι έτοιμος να πάρει τη θέση του Λάριν, με τον οποίο η Μπεσίκτας έχει κουραστεί από τις ιδιοτροπίες του. Ο Ονιεκούρου υπέγραψε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και δεν έχει βρει αυτό που περίμενε. Για αυτό και ο παίκτης άναψε το πράσινο φως στην Μπεσίκτας για να προχωρήσει.

Η Μπεσίκτας δεν μπορεί να πείσει τον Λάριν να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει στο τέλος της σεζόν, ο οποίος δεν πέφτει από τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η τελευταία προσφορά της Μπεσίκτας ήταν 1,7.

Ο Ονιεκούρου πήγε στον Ολυμπιακό, πήρε χρόνο συμμετοχής αλλά δεν έχει μπορέσει να δώσει γκολ και ασίστ που περίμενε ο ίδιος και η ομάδα. Ο Ολυμπιακός στον οποίο επένδυσε δε θέλει να έχει οικονομική ζημιά και ο παίκτης ανυπομονεί να γυρίσει στην Τουρκία.

Αν δεν μπορέσει να πείσει τον Λάριν να ανανεώσει, τότε θα πάει η Μπεσίκτας για τον Ονιεκούρου ο οποίος μπορεί να έρθει με 1,3 εκατομμύρια ευρώ»…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News