ΜΑΤΙΕ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ ΣΤΗ «LA PROVENCE»: «Έχω καλές σχέσεις με Μαρινάκη, βρήκα οικογένεια στον Ολυμπιακό»

Δηλώσεις στη Γαλλία έκανε ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος ρωτήθηκε για το ντέρμπι που υπάρχει στη Ligue 1, ανάμεσα στη Λιόν και τη Μαρσέιγ.

Παράλληλα όμως στη συνέντευξή του στη «La Provence» ρωτήθηκε και μίλησε και για τον Ολυμπιακό. Αρχικά για το ντέρμπι της Γαλλίας, σχολίασε:

«Έχω ακόμα Ολυμπιακή καρδιά. Θα στηρίξω την Ολιμπίκ της Μασσαλίας. Αυτοί είναι πάντα ειδικοί αγώνες με υψηλή ένταση μεταξύ δύο μεγάλων γαλλικών συλλόγων.

Υπάρχει αγωνιστική κόντρα αλλά και σε επίπεδο οπαδών. Περιμένουμε μεγάλη ένταση στο τερέν και υπέροχη ατμόσφαιρα. Θυμάμαι την επιστροφή μου στο Βελοντρόμ με τη φανέλα της Λυών, ήταν πολύ πολύ περίπλοκο για μένα».

Αναφορικά με τον Ολυμπιακό, σχολίασε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός: «Είμαι δυόμιση χρόνια στον Ολυμπιακό, πάει πολύ καλά. Κερδίζουμε τίτλους, έχουμε κάνει μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρό μου. Βρήκα μια οικογένεια, εκτός από το ότι βρίσκομαι σε μια όμορφη χώρα.

Τώρα όμως γερνάμε λίγο! Είμαι 37 χρονών και δίνω συμβουλές σε νέους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα είμαι και σύμβουλος για το ραδιόφωνο RMC. Το να πάμε στην άλλη πλευρά του αθλήματος δεν είναι πάντα εύκολο γιατί μερικές φορές μισούσαμε αυτούς τους συμβούλους!

Το κάνω γιατί αγαπώ το ποδόσφαιρο. Είμαι παθιασμένος και μπορώ να μιλήσω για ποδόσφαιρο και να συζητήσω για ορισμένα πράγματα στο γαλλικό ή και σε άλλα πρωταθλήματα. Μου αρέσει».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News