ΓΚΑΡΕΘ ΣΑΟΥΘΓΚΕΪΤ: Επίσημα στο τιμόνι της Αγγλίας έως το 2024

O Άγγλος προπονητής θα παραμείνει στον πάγκο των «Τριών Λιονταριών» μέχρι το επόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με αυξημένες αποδοχές

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με την εθνική ομάδα της Αγγλίας και θα κάθεται στον πάγκο των «τριών λιονταριών» μέχρι το Euro 2024. Ο 51χρονος προπονητής κερδίζει επί του παρόντος 4 εκ. ευρώ ετησίως, αλλά η συμφωνία του περιλαμβάνει σημαντική αύξηση σε αυτό το ποσό. Θεωρείται ότι οι αποδοχές του θα αγγίξουν τα 4 εκ. ευρώ ετησίως, με τα προβλεπόμενα μπόνους. Στη θητεία του τα τελευταία πέντε χρόνια ως προπονητής, ο Σάουθγκεϊτ οδήγησε την Αγγλία στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία το 2018 και στον τελικό του Euro του Ιουλίου εναντίον της Ιταλίας στο «Γουέμπλεϊ», όπου τα «τρία λιοντάρια» ηττήθηκαν στα πέναλτι. Οδήγησε επίσης την Αγγλία στους τελικούς του εναρκτηρίου Nations League το καλοκαίρι του 2019. 

 

 

 

 

«Είμαι χαρούμενος που ο Στιβ Χόλαντ και εγώ μπορέσαμε να αυξήσουμε την παραμονή μας στους αντίστοιχους ρόλους μας. Παραμένει ένα απίστευτο προνόμιο να ηγούμαι αυτής της ομάδας. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News