ΛΙΟΝ - ΜΑΡΣΕΪΓ: Πρόταση του εισαγγελέα για 6μηνη φυλάκιση και απαγόρευση εισόδου για πέντε χρόνια στον οπαδό που πέταξε μπουκάλι στον Παγιέ

Συνεχίζεται η δίκη του οπαδού της Λιόν, που έριξε μπουκάλι στον Ντμίτρι Παγιέ, στον αγώνα κόντρα στη Μαρσέιγ, με αποτέλεσμα τη διακοπή της αναμέτρησης.

Ο αγώνας της Λιόν με την Μαρσέιγ, δεν τελείωσε ποτέ, καθώς ένας οπαδός, των γηπεδούχωνς, έριξε ένα μπουκάλι στο κεφάλι του Ντμίτρι Παγιέ, με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να πέφτει στο έδαφος και τον διαιτητή αργότερα να διακόπτει οριστικά τον αγώνα.

Ο οπαδός της Λιόν βρέθηκε σήμερα απέναντι στην δικαιοσύνη και όπως έκανε γνωστό το «RMC», στην απολογία του ζήτησε συγγνώμη, ενώ τόνισε πως δεν ήθελε καν να τον πετύχει.

Κατά τη διάρκεια της δίκης που ξεκίνησε σήμερα, ο εισαγγελέας πρότεινε, να επιβληθεί στον οπαδό της Λιόν ποινή φυλάκισης 6 μηνών, καθώς επίσης και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για τα επόμενα 5 χρόνια. Αυτήν ήταν η πρότασή του, με γνώμονα την αποτελεσματική αντιμετώπιση περιστατικών βίας, ώστε να λειτουργήσει αποτρεπτικά προς αντίστοιχες συμπεριφορές στο μέλλον. Όπως ήταν αναμενόμενο ο δικηγόρος του ισχυρίστηκε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν υπεβολικό και αναμένεται η οριστική απόφαση για την τύχη του οπαδού. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News