ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Oπαδός εισέβαλε ημίγυμνος στο γήπεδο (vid)
Παρά το κρύο και το χιόνι, ένας…. θερμόαιμος οπαδός αποφάσισε να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο δίχως μπλούζα, με τους φύλακες να τον απομακρύνουν άμεσα
Ευτράπελα με το… καλημέρα επεφύλασσε το ματς της Νιναμό Κιέβου με την Μπάγερν, για την 5η αγωνιστική του Champions League. Μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, ένας οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο ημίγυμνος, τρέχοντας προς τους παίκτες.
Ο αρκετά… θερμόαιμος φίλαθλος δεν φαίνεται να πτοήθηκε από τις «πολικές» θερμοκρασίες του Κιέβου και την έντονη χιονόπτωση και έτσι μπήκε ανενόχλητος στο γήπεδο δίχως φανέλα για να αγκαλιάσει τους παίκτες. Όπως ήταν αναμενόμενοι, οι σεκιούριτι τον απομάκρυναν και το ματς συνεχίστηκε, με τον Ρόμπερ Λεβαντόφσκι να πετυχαίνει ένα μυθικό γκολ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
