ΠΑΟΚ: «Όχι» Λουτσέσκου σε πρόταση των Ρουμάνων να αναλάβει την εθνική ομάδα
Οι δύο μεγάλο-παράγοντες της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Ρουμανίας ήρθαν χθες (23/11) στη Θεσσαλονίκη για να του προτείνουν να αναλάβει την εθνική τους ομάδα.
Ταξίδι-αστραπή στη Θεσσαλονίκη έκανε ο πρόεδρος της Ρουμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Ραζβάν Μπουρλεάνου μαζί με τον Μιχάι Στοϊκίτσα για να πείσουν τον Ράζαβν Λουτσέσκου να αναλάβει την εθνική τους ομάδα.
Ο νυν προπονητής Μιρέλ Ραντόι εξέφρασε την επιθυμία να μην συνεχίσει, ενώ ο Γκεόργκι Χάτζι, που ήταν ο πρώτος που απευθύνθηκαν, δεν απάντησε ούτε θετικά ούτε αρνητικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λουτσέσκου, με τον οποίον δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο θαλασσινών στη Θεσσαλονίκη, αρνήθηκε ευγενικά, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιώσει και στη σημερινή συνέντευξη Τύπου εν όψει τους αγώνα με τη Σλόβαν.

Στη Ρουμανία υπάρχει η αίσθηση ότι ο Λουτσέσκου δεν αισθάνεται πολύ άνετα στον ΠΑΟΚ και ότι το κλίμα βάρυνε ακόμα περισσότερο μετά την ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο.
Δείτε εδώ την είδηση που μετέδωσε ρουμάνικο σάιτ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ποιες μεταγραφές φέρνει ο σοβαρός τραυματισμός του Γιαζίτζι
- ΑΕΚ-Ρίτας 86-92: «Έβγαλε» τα μάτια της κι έχασε δική της κούπα!
- Πλέι άουτ: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε-θρίλερ
- Μυστακίδης: Εδώ θα χτιστεί το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ
- Τσέριν: «Τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι στην ΑΕΚ»
