ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ατομικό για Ιωαννίδη και Σένκεφελντ
Με αρκετές απουσίες η σημερινή (24/11) προπόνηση του Παναθηναϊκού, η οποία χωρίστηκε σε πρόγραμμα για δύο ξεχωριστά γκρουπ.
Με έξτρα προβλήματα, αυτά των Καρλίτος και Λούντκβιστ, έγινε η σημερινή (24/11) προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τους δύο ποδοσφαιριστές να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πρασίνων»:
Με νέες απουσίες τους τραυματίες Καρλίτος (τράβηγμα), Λούντκβιστ (διάστρεμμα) οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία, ξεκίνησε την Τετάρτη το πρωί η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Λεωφόρου. Βήμα προόδου έκαναν οι Ιωαννίδης, Σένκεφελντ, οι οποίοι ξεκίνησαν ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο. Θεραπεία έκανε ο Πούγγουρας και ατομικό οι Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Μπεκ.
Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς με τη Λαμία και προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Εκτός με τον Παναιτωλικό οι Καρλίτος και Λούντκβιστ – Χάνει και τον Βόλο ο Ισπανός
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
