ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-3: Η «Βασίλισσα» συνεχίζει να διεκδίκει τον θρόνο της στην Ευρώπη (vids)
Η «Βασίλισσα» ήταν καταιγιστική κόντρα στην Σερίφ των Αθανασιάδη και Κολοβού επικρατώντας 3-0 και παίρνοντας το εισιτήριο για τους «16» του Champions League
Η Σερίφ Τίρασπολ υποδέχτηκε την Ρεάλ Μαδρίτης για την 5η αγωνιστική του Champions League και την «Βασίλισσα» να παίρνειντην πρόκριση στους «16», επικρατώντας 3-0. Η ομάδα της Σερίφ, πραγματοποίησε μία αρκετά καλή εμφάνιση, με τον Αθανασιάδη να κάνει αρκετές σωτήριες επεμβάσεις και την ομάδα του να συνεχίζει την ευρωπαική της πορεία στο Europa League.
Το ματς
Η πρώτη καλή στιγμή για την «Βασίλισσα» ήρθε στο 8′ με τον Κρος, ο οποίος έκανε ένα δυνατό σουτ στην άτω αριστερή γωνία, με τον Αθανασιάδη όμως να απομακρύνει έυκολα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μπενζεμά πέτυχε γκολ, αλλά η φάση θεωρήθηκε ως μη γενομένη καθώς ήταν οφσάιντ.
Η Τίρασπολ πίεζε, με τον Κολοβό να πραγματοποιεί καλό σουτ στο 14΄, το οποίο κόπηκε από την άμυνα των αντιπάλων.
Εξαιρετική ήταν η επέμβαση του Έλληνα κίπερ της Τιράσπολ στο 18′, ο οποίος είπε «όχι» στον Ροντρίγκο που έκανε σουτ προς την αριστερή πλευρά της εστίας.
Το σκορ άνοιξε η Ρεάλ στο 31′, με τον Αλάμπα να εκετελέι φάουλ από την άκρη της περιοχής και την μπάλα να χτυπά σε κάποιον αμυντικό καταλήγωνας στα δίχτυα. Μόλις δέκα λεπτά αργότερα, ο Καρβαχάλ είχε την δυνατότητα να κάνει το 2-0, με εξαιρετικό βολέ να περνά λίγο πάνω από το δοκάρι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
