ΟΦΗ: Μήνυμα κατά της βίας των γυναικών - «Αν η απόρριψη σε τσαντίσει, βάρα σουτάκια» (vid)

Με το σύνθημα «κάνουμε τον φόβο των γυναικών δύναμη», η κρητική ΠΑΕ έστειλε ένα «δυνατό μήνυμα» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Ένα όμορφο βίντεο ανήρτησε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ΠΑΕ ΟΦΗ, στέλνοντας έτσι το δικό της μήνυμα κατά της έμφυλης βίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών (25/11).

Πιο αναλυτικά, πέντε παίκτες της ομάδας, οι Νίκος Κοροβέσης, Αντίλ Ναμπί, Μιγκέλ Μεγιάδο, Δημήτρης Σωτηρίου και Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, μιλούν στην κάμερα τονίζοντας ότι πρέπει ο φόβος των γυναικών να μετατραπεί σε δύναμη. Μάλιστα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο προσκαλώντας όλες τις γυναίκες στο «Θ. Βαρδινογιάννης» για το ματς με τον Ιωνικό (28/11, 15:00), με συμβολική τιμή εισιτηρίου 3ευρώ για την Θύρα 1.

 

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ

«Κάνουμε το φόβο των γυναικών, ΔΥΝΑΜΗ”

Σήμερα 25 Νοεμβρίου, Διεθνής Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, ο OΦΗ και το Strong-me στέλνουν από κοινού, το πιο ΗΧΗΡΟ μήνυμα κατά της έμφυλης βίας! Πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι Νίκος Κοροβέσης, Αντίλ Ναμπί, Μιγκέλ Μεγιάδο, Δημήτρης Σωτηρίου και Τριαντάφυλλος Πασαλίδης παίρνουν θέση και ξεκαθαρίζουν ότι όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε το φόβο των γυναικών, ΔΥΝΑΜΗ!

Το “Strong me” είναι ένα κίνημα, το οποίο στοχεύει στην πρόληψη και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας, ενώνοντας τους φορείς που ασχολούνται με την στήριξη και την ενδυνάμωση των γυναικών που έχουν υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας καθώς και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους.

Την Κυριακή καλούμε ΟΛΕΣ τις γυναίκες στο γήπεδο: https://www.oficretefc.com/drasis/kane-ton-fovo-sou-dynami/».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News