ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Οριστική διακοπή, έμειναν εσκεμμένα με έξι παίκτες οι γηπεδούχοι!

Το ματς – παρωδία στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, κάπως έπρεπε να λάβει τέλος με τη Μπελενένσες να μένει εσκεμμένα με έξι παίκτες με τον διαιτητή να διακόπτει αναγκαστικά το παιχνίδι βάσει κανονισμών…

Σ’ ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ, η Μπελενένσες φιλοξένησε την Μπενφίκα, με τους γηπεδούχους να αναγκάζονται να παραταχθούν με εννέα παίκτες στο γήπεδο, καθώς πολλοί από το ρόστερ τους είχαν διαγνωσθεί με κορωνοϊό.

Το ματς αυτό, παρά τα αιτήματα της Μπελενένσες, δεν αναβλήθηκε με αποτέλεσμα η ομάδα αντί για 11 παίκτες να χρησιμοποιεί μόνο εννέα από την αρχή του αγώνα. Το γεγονός αυτό έδωσε το πλεονέκτημα στους «αετούς» της Λισαβώνας οι οποίοι βρέθηκαν να προηγούνται στην ανάπαυλα με εφτά γκολ (7-0) και να προκαλούν ληγμούς και δάκρυα στον πρόεδρο της γηπεδούχου ομάδας.

Βέβαια, αυτή η παρωδία σταμάτησε με τους παίκτες της Μπελενένσες να παίρνουν την άγουσα για τα αποδυτήρια όπως ξεκίνησα, δηλαδή 9, και να επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο με δύο λιγότερους παίκτες (7)

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε κανονικά και δύο λεπτά αργότερα, ένας παίκτης των γηπεδούχων έπεσε στο έδαφος… τραυματίας, βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο αναγκάζοντας παράλληλα τον διαιτητή να διακόψει το παιχνίδι.

Μετά και το συγκριμένο γεγονός, η Μπελενένσες έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά και με σκορ 3-0!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News