ΠΑΟΚ: Αυτεπάγγελτη έρευνα σε βάρος των υπευθύνων του γηπέδου της Τούμπας για διασπορά κορωνοϊού

Οι τρεις από τις τέσσερις συλληφθέντες δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα που αφορούν του ελέγχους κατά της διασποράς του κορωνοϊού

Το γεγονός πως οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες στα επεισόδια που έγιναν στο στάδιο Τούμπας δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα που αφορούν του ελέγχους κατά της διασποράς του κορονοϊού έφερε τη διεξαγωγή αυτεπάγγελτης αστυνομικής έρευνας σε βάρος των υπευθύνων του γηπέδου της Τούμπας που είναι επιφορτισμένοι με τους συγκεκριμένους ελέγχους πιστοποιητικών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, στους τρεις εκ των τεσσάρων συλληφθέντων, να τους απαγγελθεί και κατηγορία για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Όσον αφορά τους υπεύθυνους των ελέγχων, έχει ξεκινήσει η αναζήτησή τους στο πλαίσιο του αυτοφώρου το οποίο λήγει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (29/11). Οι συλληφθέντες, τρεις Έλληνες κι ένας Σέρβος (ηλικίας 21 έως 40 ετών) παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για την Τετάρτη (1/12) και αποφάσισε να μην τους αφήσει ελεύθερους.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News