Νέες εισηγήσεις για ΑΕΚ και Μελισσανίδη

Η τελική πρόταση του ερευνητή των υποθέσεων για τις εκλογές στις Ενώσεις περιλαμβάνει απαλλακτική εισήγηση για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και πρόστιμο για την ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση των φερόμενων ως αθέμιτων παρεμβάσεων σε εκλογές διαφόρων ΕΠΣ, με τον ερευνητή της Επιτροπής Δεοντολογίας, Ανδρέα Αθανασίου στην τελική του εισήγηση να προτείνει διαφοροποιημένες πηγές συγκριτικά με τις αρχικές προτάσεις του.

Ο κ. Αθανασίου πρότεινε την πλήρη απαλλαγή του Δημήτρη Μελισσανίδη για την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε πράξεις των υπόλοιπων κατηγορούμενων, έναντι του ισόβιου αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο που πρότεινε αρχικά.

Επίσης, για την σύνδεση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο κ. Αθανασίου προτείνει επιβολή προστίμου ύψους 20.000 ευρώ αντί αφαίρεσης 10 βαθμών που ήταν η αρχική του πρόταση.

Η νέα εισήγηση του κ. Αθανασίου περιλαμβάνει τις εξής ποινές:

Για τον Γιάννη Παπαδόπουλο: Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και εισόδου στα γήπεδα για 5 χρόνια και πρόστιμο 10.000 ευρώ

Για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Σάλας Νίκο Αυλωνίτη: Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και εισόδου στα γήπεδα για 5 χρόνια και πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Για τους κ. Δανιήλ, μέλος της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαίας και κ. Ντάσιο: Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και εισόδου στα γήπεδα για 1 χρόνο και πρόστιμο 2.000 ευρώ.

Για όλους η αρχική εισήγηση ήταν ισόβιος αποκλεισμός.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News