ΠΑΟΚ: Αποστολή με αλλαγές για το παιχνίδι κυπέλλου με ΑΕΛ
Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των «16»
Ο πρώτος αγώνας του ΠΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδος, στον δρόμο της υπεράσπισης του τίτλου που κατέκτησε τον περασμένο Μάιο, έρχεται το βράδυ της Τετάρτης (1/12) στη Λάρισα με αντίπαλο την τοπική ΑΕ. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση στο στάδιο Αλκαζάρ ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (30/11). Ο Αντρέ Βιεϊρίνια λόγω των ενοχλήσεων στην ποδοκνημική συνέχισε ατομικό πρόγραμμα όπως κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που έχει πρόβλημα στο δικέφαλο από το ματς με τη Σλόβαν. Εκτός είναι κι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο , ο οποίος επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς, ωστόσο είναι ακόμα ανέτοιμος.
Το νέο πρόβλημα αφορά στον Αλεξάντρου Μιτρίτσα που μετά το παιχνίδι με τον Άρη είχε ενοχλήσεις στον δεξί προσαγωγό. O ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία δεν είχε κάποιο εύρημα, ωστόσο ο παίκτης θ’ ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης στη βουβωνική χώρα και θα επαναξιολογηθεί τις επόμενες μέρες. Ο Ρουμάνος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Πασχαλάκη, Βαρέλα, Τέιλορ.
Στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Εθνική με σφραγίδα... από του Ρέντη
- Εθνική Ελλάδας: Η πιθανότητα να βρεθεί στα προημιτελικά, τα γκρουπ δυναμικότητας και ο... τελικός!
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Το βέτο του Κοτσόλη για τον Γιάγκουσιτς!
- Τάκης Φύσσας: «Δεν θέλω να πουλήσω κανένα παίκτη που προέρχεται από την ακαδημία του Παναθηναϊκού
- Αναγέννηση Καρδίτσας: Πήρε πρώην παίκτη της Άρσεναλ!
