ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δύο γκολ σε 2 λεπτά με Δούμτσιο και Ρόνι Λόπες (vid)
Συνεχίζεται το θέαμα στη Λειβαδιά, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν ξανά τη διαφορά στα 2 γκολ με τον Δούμτσιο, ένα λεπτό μετά όμως ο Ρόνι Λόπες μείωσε ξανά στο γκολ, για τους «ερυθρόλευκους».
Premier League θυμίζει ο αγώνας του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό, με τα γκολ να πέφτουν… βροχή. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αυξήσουν το προβάδισμά τους στο 62’ με τον Δούμτσιο, κάνοντας το 3-1.
Το γκολ του Δούμτσιου:
Ο Ρόνι Λόπες όμως απάντησε άμεσα και συγκεκριμένα ένα λεπτό αργότερα, μειώνοντας ξανά τη διαφορά στο γκολ, κάνοντας το 3-2.
Το γκολ του Ρόνι Λόπες:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
