ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παρόντες στο ντέρμπι οι Καρλίτος και Λούντκβιστ
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει περισσότερες λύσεις για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.
Αυξάνονται οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το αθηναϊκό ντέρμπι του ΟΑΚΑ!
Ο Σέρβος προπονητής είδε στην προπόνηση της Πέμπτης (2/12) τους Καρλίτος και Λούντκβιστ να προπονούνται κανονικά για άλλη μία μέρα και τους υπολογίζει για την κυριακάτικη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.
Εκτός από τους δύο, ο Ιωαννίδης επίσης συμμετείχε στο πρόγραμμα μετά από καιρό. Ο 21χρονος επιθετικός έχει αποθεραπευτεί από τη θλάση, αλλά έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.
Στο μεταξύ, με πρωινή προπόνηση άρχισε η σύντομη προετοιμασία του Τριφυλλιού.
Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα Κυπέλλου με το Βόλο έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Αγιούμπ, Μπεκ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
