ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με ΟΦΗ ο πρώτος από τους έξι τελικούς του 2021

Η ατάκα του Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες του μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό και η προτροπή για καλές γιορτές.

Το ματς στη Λιβαδειά για το κύπελλο αφήνεται πίσω αλλά δεν ξεχνιέται ολοκληρωτικά για τον Ολυμπιακό. Εξάλλου, όπως δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη Nova ήταν ένα καλό μάθημα και ταυτόχρονα ένα παράδειγμα προς αποφυγή.

Πλέον οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν άλλο χρόνο. Το απόγευμα του Σαββάτου φιλοξενούνται από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και θέλουν μόνο τη νίκη και τους 3β. για να διατηρήσουν (ή να αυξήσουν) τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες τους. Οι Κρητικοί είναι μία από τις πιο καλές ομάδες του πρωταθλήματος ως τώρα και το επιβεβαιώνει η βαθμολογική του θέση, είναι 4ος με 18β. Όπως είπε ο Μαρτίνς στους παίκτες του μετά το ματς με τον Λεβαδειακό, αυτό το ματς είναι ο πρώτος από τους έξι «τελικούς» που απομένουν μέχρι το τέλος του 2021.

Υπάρχουν κατά σειρά οι εξής αγώνες: ΟΦΗ (4/12 εκτός), Αντβέρπ (9/12 εκτός), Άρη (12/12 εντός), Ατρόμητο (15/12 εκτός), Λαμία (19/12 εντός) και Λεβαδειακό (21,22,23/12 εντός). «Υπάρχουν έξι ματς μέχρι να τελειώσει το 2021, είναι έξι… τελικοί για μας. Να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να τα πάμε καλά και να κάνουμε καλές γιορτές», ήταν τα λόγια του.

Είναι ξεκάθαρο ότι στο «Θ.Βαρδινογιάννης» θα δούμε ξανά παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής με τον Λεβαδειακό για ξεκούραση ή ανάρρωση από τραυματισμούς όπως ο Βατσλίκ, ο Ρέαμπτσιουκ, ο Μασούρας, ο Εμβιλά, οι δύο Καμαρά, ο Σισέ, ο Σωκράτης, ο Λαλά και ο Ελ Αραμπί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News