ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΚΑΣ: Τον θέλει η Ρούμπιν Καζάν, ζητάει πολλά η Φενέρμπαχτσε
Επιμένει η Ρούμπιν Καζάν και ανεβάζει την προσφορά της για την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα.
Σύμφωνα με ΜΜΕ από την Τουρκία η ρωσική ομάδα κατέθεσε αρχικά πρόταση επτά εκατ. ευρώ στη Φενέρμπαχτσε για τον διεθνή άσο. Η τουρκική ομάδα απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ρωσικής ομάδας, ζητώντας τουλάχιστον 12 εκατ., με την Ρούμπιν να καταθέτει νέα βελτιωμένη πρόταση, ύψους 10 εκατ. ευρώ, για την απόκτηση του πρώην αρχηγού του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε 7 γκολ και 8 ασίστ με την φανέλα της «Φενέρ» τη φετινή σεζόν.
Να σημειωθεί πως στη συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Φενέρμπαχτσε για την μεταγραφή του Πέλκα υπάρχει όρος, ότι σε περίπτωση πώλησης του παίκτη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πάρει από αυτή ποσοστό 20%.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αλλαγή φρουράς στο... κουβάλημα
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Βαθμολογία UEFA: Πως η ΑΕΚ μπορεί να οδηγήσει στην 10η θέση την Ελλάδα
- NBA: Η μαγική 60άρα του Ντόντσιτς και η τρομερή σύμπτωση με το «αντίο» του Κόμπι
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Ερυθρός Αστέρας και τα ματς σε Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga
