ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Με Σένκεφελντ και Χατζηθεοδωρίδη κόντρα στον Εργοτέλη
Με τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό και τον Έλληνα αριστερό μπακ η αποστολή των «πρασίνων» για τον αγώνα με την Κρητική ομάδα.
Ο Παναθηναϊκός Β’ ολοκλήρωσε με την σημερινή μεσημεριανή του προπόνηση την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη το Σάββατο (04/12) για την 6η αγωνιστική της Super League 2.
Το πρόγραμμα των Πράσινων είχε προθέρμανση, ασκήσεις μετάβασης, παιχνίδι σε μικρό χώρο και ασκήσεις στα «στημένα».
Έλειψαν μόνο ο τραυματίας Πάνκα, ο Σερπέζης που έχει ξεκινήσει αποθεραπεία και ο Σουρδής συνέχισε την αποκατάστασή του.
Μετά το πέρας της προπόνησης, ο Γιάννης Βονόρτας ανακοίνωσε την αποστολή των «πρασίνων»:
Aθανασακόπουλος, Αντωνίου, Δημητρίου, Ηλιάδης, Θεοχάρης, Καρβούνης, Κούτσιας, Κρυπαράκος, Μαραθωνίτης, Μαρτίνης, Ματσαδές, Οικονομάκης, Ρόμπι, Σαντικάι, Σαρδέλης, Σένκεφελντ, Σέχου, Τουρκοχωρίτης, Τσιριγώτης, Χατζηθεοδωρίδης, Χριστογεώργος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
