ΛΕΓΑΝΕΣ: Εννέα κρούσματα Covid-19 στην ομάδα του Ραντζέλοβιτς

Η Λεγανές, μέσω των social media, ανέφερε σήμερα «ότι εντοπίστηκαν εννέα κρούσματα Covid-19 στην πρώτη ομάδα.
Τα τρία από αυτά αντιστοιχούσαν σε παίκτες, μετά από τεστ PCR που έγιναν στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο».
Η Λεγανές αγωνίζεται αύριο (6/12)για τη Β΄ κατηγορία στην Ισπανία (19η αγωνιστική), εκτός έδρας με την Χιρόνα στο Montilivi.
Τα εννέα θετικά έχουν απομονωθεί παρόλο που δεν παρουσιάζουν «σημαντικά συμπτώματα», ενώ η Λεγανές σημειώνει ότι έχει ενημερώσει τη LaLiga και τις υγειονομικές αρχές για αυτή την κατάσταση.
Πάντως σύμφωνα με την αλυσίδα Cope, νέες εξετάσεις έδωσαν αρνητικά αποτελέσματα, επομένως «ο σύλλογος διατηρεί καταρχήν το πλάνο του ταξιδιού στη Χιρόνα».
Η LaLiga δεν θα προχωρήσει, τουλάχιστον προς το παρόν, στην αναβολή του αγώνα επειδή το πρωτόκολλο απαιτεί τουλάχιστον παρουσία 13 παικτών, συμπεριλαμβανομένων δύο τερματοφυλάκων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Οι κουβέντες που κυριαρχούν στο Ρέντη - «Νταμπλ για τα 100 χρόνια και τον κόσμο»
- Μίλαν Ράσταβατς στη SportDay: «Ο Ολυμπιακός είναι σχεδόν ανίκητος, αλλά εμείς θα αφήσουμε την ψυχή μας στο χορτάρι»
- NBA: Τρομεροί οι Νάγκετς, έστειλαν σε Game 7 τη σειρά με τους Θάντερ
- Καιρός: Σε εξέλιξη η κακοκαιρία INES - Βροχές, θυελλώδεις νοτιάδες και αφρικανική σκόνη
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τα Άστον Βίλα - Τότεναμ, Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ