ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Βρήκε τον «εκλεκτό» για τον πάγκο της στο πρόσωπο του Λουσιέν Φαβρ
Η Κρίσταλ Πάλας αναμένεται, εντός των επόμενων ημερών, να ανακοινώσει την πρόσληψη του Λουσιέν Φαβρ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Προ των πυλών της Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται ο πρώην προπονητής της Ντόρτμουντ, Λουσιέν Φαβρ. Οι «αετοί» τις προσεχείς ημέρες πρόκειται να ολοκληρώσουν και επίσημα την μεταγραφή, ανακοινώνοντάς τον.
Μετά τις ανεπιτυχείς διαπραγματεύσεις με τον Νούνο Εσπιρίτο – Σάντος, η Πάλας αναζήτησε στο μεταγραφικό παζάρι για προπονητή και όπως δείχνουν όλα ο Ελβετός είναι ο «εκλεκτός» για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.
Με τις λεπτομέρεις να απομένουν για ν΄αναλάβει και με τη… βούλα την Κρίσταλ Πάλας, ο 63χρονος κόουτς θα είναι ο αντικατάτης του Ρόι Χόντσον, προπονητή που έμεινε μία τετραετία στον πάγκο της ομάδας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παρασκήνιο: Ο άνθρωπος που βρίσκει δουλειές στον Τούντορ και η σύνδεση με τον Παναθηναϊκό
- Σάσα Βεζένκοφ - Νικόλ Ελευθεριάδου: Εβαλαν τέλος στη σχέση τους
- ΑΕΚ: Αυτά είναι τα πλάνα του Μάρκο Νίκολιτς για τη «μάχη» της Σλοβενίας
- Παναθηναϊκός: Αγώνας-πρόκληση απέναντι... στις απουσίες - «Γρίφος» η ενδεκάδα
- Έπος: Φίλαθλος πήγε σε... λάθος «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για το Νιούκαστλ-Μπαρτσελόνα!
