ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: «Μόνο οι κάτοχοι των διαρκείας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ»
Η Αρκάδες ενημέρωσαν τι θα ισχύει σε ό,τι αφορά την είσοδο στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για το παιχνίδι κόντρα στην Ένωση το Σάββατο 11/12, 19:30).
Η ανακοίνωση της αρκαδικής ΠΑΕ σχετικά:
Δικαίωμα εισόδου στον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΕΚ για την 13η αγωνιστική αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022, το Σάββατο (11/12, 19:30) στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.
Για την είσοδο στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και στους εντός έδρας αγώνες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ της σεζόν 2021-2022, δεν εκδίδονται μεμονωμένα εισιτήρια για τους φιλάθλους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Νταβίντ Κάρμο, έρχεσαι για να μείνεις ή για να… γίνεις;
- Ολυμπιακός: Το δεξί μπακ και το ελληνικό στοιχείο
- Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός καλωσόρισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!
- Αλέσιο Λίσι: Πατάει Θεσσαλονίκη - Η ώρα της άφιξής του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ
- ΑΕΚ: «Έχει κάνει πρόταση στον Γιόβιτς για νέα συμβόλαιο και περιμένει» λένε οι Σέρβοι
