ΑΡΗΣ: Εκτίει με Ιωνικό ο Τζέγκο, ατομικό για Κουέστα, Σούντγκρεν
Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη
Ο Τζέιμς Τζέγκο θα απουσιάσει από το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό, όπως αποφάσισε ο Άκης Μάντζιος. Ο Αυστραλός μέσος έγινε ο τρίτος παίκτης του Άρη μετά τους Καμαρά και Εντιαγέ, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό (15η Αγωνιστική).
Στο μεταξύ, μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και άρχισαν προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (12/12, 19:30), στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.
Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές του Μάντζιου χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης, παιχνίδια κατοχής μπάλας και τακτική για το δεύτερο γκρουπ) με τον Χουλιάν Κουέστα να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, που έχει ένα χτύπημα στον γλουτό, έκανε θεραπεία και ατομικό.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΑΡΗΣ: Η άνοδος του Ιτούρμπε έρχεται την κατάλληλη στιγμή
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Νταβίντ Κάρμο, έρχεσαι για να μείνεις ή για να… γίνεις;
- Ολυμπιακός: Το δεξί μπακ και το ελληνικό στοιχείο
- Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός καλωσόρισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!
- Αλέσιο Λίσι: Πατάει Θεσσαλονίκη - Η ώρα της άφιξής του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ
- ΑΕΚ: «Έχει κάνει πρόταση στον Γιόβιτς για νέα συμβόλαιο και περιμένει» λένε οι Σέρβοι
