ΝΕΛΣΟΝ ΟΛΙΒΕΙΡΑ: Στα 2/3 της αποθεραπείας του (vid)

Λίγο πριν τη συμπλήρωση τεσσάρων μηνών από τη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού, ο Ολιβέιρα έκανε το πρώτο του τρέξιμο στο χορτάρι

Λίγο πριν τη συμπλήρωση τεσσάρων μηνών από τη στιγμή που υπέστη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού, σε μια ανύποπτη φάση της αναμέτρηση με τη Μποέμιανς στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ παρουσίασε ένα μικρό βίντεο από την πρόοδο της αποκατάστασης που ακολουθεί ο Πορτογάλος επιθετικός, σε μια κίνησης ψυχολογικού ανεβάσματος του ποδοσφαιριστή, που μετρά αντίστροφα αλλά χωρίς βιασύνη – όπως συνεχώς επαναλαμβάνει ο ίδιος – στο δρόμο για την εκ νέου παρουσία του στην αγωνιστική δράση.

«Ο Νέλσον Ολιβέιρα ανεβαίνει στο πρόγραμμα αποκατάστασης. Ξεκίνησε να τρέχει στο γήπεδο για πρώτη φορά μετά την επέμβαση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού» αναφέρει η ανάρτηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, με την αναφορά στα Αγγλικά να γίνεται προκειμένου να σταλεί το μήνυμα και στον ποδοσφαιριστή, χωρίς να απαιτείται μετάφραση.

Οι υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για επιστροφή του Πορτογάλου στα μέσα Ιανουαρίου, κάτι που ο ίδιος σίγουρα θα το ήθελε πολύ αλλά αντιλαμβάνεται πως αυτό το σενάριο δύσκολα θα επιβεβαιωθεί. Είναι δεδομένο πως όσο ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να παρουσιάζει επιθετική δυστοκία, η προσμονή της επιστροφής του Ολιβέιρα στην αγωνιστική δράση να μοιάζει πιο πιεστική, όμως τόσο ο ίδιος όσο και το τιμ που δουλεύει μαζί του βγάζουν αυτή την παράμετρο από το τραπέζι διότι γνωρίζουν πως μπορεί να οδηγήσει σε πίεση που ίσως φέρνει αρνητικά αποτελέσματα.

Οι έξι μήνες, που μοιάζει με μια «φιξ» μέτρηση χρόνου αποκατάστασης και επιστροφής στη δράση μετά από τέτοιες επεμβάσεις, έχουν προσμετρηθεί με γνώμονα τη σταδιακή αύξηση εντάσεων στον δρόμο προς την  κορύφωση και την έναρξη της παρουσίας στα πρώτα διπλά, μέχρι την πρώτη αγωνιστική εβδομάδα, με φόντο την επίσημη επανεκκίνηση

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News