ΠΕΛΕ: Το μήνυμα της κόρης του - «Αυτή θα είναι η τελευταία του επίσκεψη στο νοσοκομείο» (pic)

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του θρυλικού ποδοσφαιριστή, ο οποίος σύμφωνα με την κόρη του, εισήχθη στο νοσοκομείο για να συνεχίσει την θεραπεία του

Τα νέα από την Βραζιλία δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά, αφού ο Πελέ μπήκε για ακόμα μία φορά στο νοσοκομείο, με τους ανθρώπους που τον παρακολουθούν να τονίζουν ότι συνεχίζει την θεραπεία του και αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μία ημέρα μετά την εισαγωγή του, δημοσιεύματα αναφέρουν πως η κατάστασή του παραμένει σταθερή με τους γιατρούς του νοσοκομείου «Albert-Einstein» του Σάο Πάολο, να έχουν στρέψει την προσοχή τους στον θρυλικό ποδοσφαιριστή.

Όπως φαίνεται, ο Πελέ  για όγκο του παχέος εντέρου και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες.

Θυμίζουμε ότι πριν απο λίγο καιρό, στις 4 Σεπτεμβρίου, ο θρύλος του ποδοσφαίρου  είχε μπει στο νοσοκομείο για να εγχείρηση στο παχύ έντερο όπου έχει καρκίνο, με τους γιατρούς να επισημαίνουν ότι θα πρέπει να κάνει χημειοθεραπείες αν θέλει να έχει ελπίδες να ιαθεί.

«Ευχαριστώ για την αγάπη όλων. Ο μπαμπάς μου είναι υπέροχος, αυτή είναι η τελευταία επίσκεψη του Πελέ στο νοσοκομείο», ήταν το μήνυμα της κόρης του.

 
 
 
View this post on Instagram

 
 
 

A post shared by Kely Nascimento (@iamkelynascimento)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News