TZON ΦΑΝ΄Τ ΣΧΙΠ: Στα γραφεία της ΕΠΟ για να αποχαιρετήσει με γλυκά
Ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ βρέθηκε σήμερα (10/12) στα γραφεία της ΕΠΟ με σκοπό να αποχαιρετήσει τους ανθρώπους της ομοσπονδίας και μάλιστα τους κέρασε γλυκά.
Ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ όπως έχει ήδη ανακοινωθεί δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής ομας ομάδα, με την ομοσπονδία να ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του, ένα θέμα που αναμένεται να τεθεί στο διοικητικό συμβούλιο που θα γίνει στις 17 Δεκεμβρίου.
Ο Ολλανδός τεχνικός πάντως βρέθηκε σήμερα (10/12) στα γραφεία της ΕΠΟ έτσι ώστε να αποχαιρετήσει τους ανθρώπους της ομοσπονδίας και άλλα στελέχη και μάλιστα δεν πήγε με άδεια χέρια, αλλά με γλυκά (μελομακάρονα και κουραμπίεδες).
Στη συνέχεια θα αποχωρήσει από την Ελλάδα με προορισμό την πατρίδα του για να περάσει τις γιορτές εν όψει Χριστουγέννων μαζί με τους δικούς του ανθρώπους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι πραγματικά ισχύει με τον Ουναχί
- Ολυμπιακός: Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης - To μήνυμα ενότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Λουτσέσκου και η εμπιστοσύνη τους προς τον Ιβάν Σαββίδη
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι - Αυτό είναι το deal
